Modularna(industijska) skela

Najviše se upotrebljavaju u industriji ( tvornicama, rafinerijama ,kemijskoj industriji , brodogradnji) , te kod nepravilnih građevina npr, sakralni objekti, stare tvrđave i slično.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RINGSCAFF modularna(industrijska) skela

RINGSCAFF sustav čini samo nekoliko osnovnih elementi. Ipak, zahvaljujući širokom rasponu proizvoda može se proširiti do te mjere da ne postoji izazov u modularnom montiranju skela koji se s njim ne može riješiti.

Firma Scafom Rux sa svojom modularnom skelom RINGSCAFF nudi tri tipa modularne skele:

Neki od značajki RINGSCAFF modularne skele:

Logičke, metriske modularne dimenzije

Lakši proračun i prednost kod montiranja kutnih i nepravilnih oblika. To je razlog zašto duljine vodoravnih cijevi skele i udaljenosti između prstenova RINGSCAFF standardno dolaze u metričkim dimenzijama. Naše kompatibilne dužine u 07 dimenzijama su izuzetak.

Komptatabilnost s drugim skelama

Razgovor o kompatibilnom: čak i ovdje sigurnost ima najveći prioritet za nas. Zato smo temeljito testirali RINGSCAFF u smislu njegove upotrebe s kompatibilnim sustavima trećih strana. Odgovarajuća odobrenja za komptabilnost to potvrđuju. A to zauzvrat daje onu apsolutnu sigurnost korisnika!

Fleksibilni modularni sustav

Montiranje skele za brojne različite izazove može biti vrlo brzo sa samo nekoliko sastavnih dijelova. Zahvaljujući izvanrednim statičkim svojstvima i sveobuhvatnom rasponu dopunskog materijala i pribora koji je dostupan, složeni i često improvizirani vijčani spojevi su stvar prošlosti.

Jednostavnost montiranja

U osnovi, za montažu i demontažu potreban je samo jedan alat: i to je čekić! - Mislimo da je to sjajno! Dijagonalni, okomiti i vodoravni elementi imaju uobičajeni standardni promjer od 48,3 mm i zbog toga se mogu međusobno savršeno spajati.

Preuzmite naše kataloge u pdf formatu: