Zidna oplata

Midi Box/Rasto

Midi - Box okvirni zidni oplatni sistemi spadaju u srednje teške oplatne sisteme, elemenata visine 150, 270 i 300 cm te širine elemenata od 25 - 90 cm. Kvaliteta materijala i izrade garantira trajnost i dugovječnost elemenata. Okviri elemenata izrađeni su od visokokvalitetnih čeličnih profila, a postupkom vrućeg cinčanja trajno su zaštićeni od korozije. Gustoća poprečnih rebara okvira osigurava oplatnoj ploči nesavitljivost i krutost uslijed udara betona. Oplatne ploče izrađene su od višeslojne vodootporne šperploče sa obostranim zaštitnim filmom što gotovom zidu garantira finoću i visoku kvalitetu površine. Brzo, jednostavno, lako i sigurno međusobno spajanje svih elemenata omogućeno je dobro razmještenim provrtima na okovima te univerzalnim spojnicama i dodatnim elementima za učvršćivanje što omogućuje brz transport i premještanje većih gotovih elemenata (do 30 m2).

Preuzmite katalog

Midi-Box Plus - okvirna zidna oplata

Midi-Box Plus zidni oplatni sistemi spadaju u teške oplatne sisteme, visine elemenata 270 i 300 cm te širine elemenata od 90 do 240 cm. U potpunosti su kompatabilni s Midi-Box elementima tj. mogu se spajati s njima bez ikakvih problema te je identičan i sav spojni pribor. Brzo, jednostavno, lako i sigurno međusobno spajanje i učvršćivanje omogućuje brz transport i premještanje većih gotovih elemenata. Slaže se sa sistemom Huneback Rasto.

Laka zidna oplata

Laka zidna oplata za ručnu montažu, nije potrebna kranska dizalica. Najteži element ispod 45 kg. Idealna oplata za šalovanje pri gradnji malih obiteljskih kuća i malih formi kao što su temelji, nosači, stupovi, rezervoari... Dozvoljeni pritisak betona: 40 kN/m2. Dozvoljena visina: 3m. Dimenzije ploča: Visina: 90, 120, 150 cm Širina: 30, 45, 60, 90 cm Slaže se sa Hünneback Tekko.

Preuzmite katalog

Stropni oplatni sistemi - ALUSTROP

Struktura oplatnog sistema sastoji se od aluminijskih okvira širine 40, 60, 75, 90 i 180 cm te 90 i 180 cm dužine. Okviri su ispunjeni vodootpornom šperpločom. Dopušteno opterećenje je 13 kN/m2.

Kanalna (razuporna) oplata

Planiranje - Primjena - Upotreba Moderna rješenja zagrađivanja kanala, rovova i građevinskih jama.

Osiguran rad u jami

Nezagrađeni kanali, rovovi ili jame, potencijalna su opasnost za radnike te postoji opasnost da budu zatrpani slično kao u nesrećama u lavini. Zbog toga zakonodavac nalaže da sve građevinske jame dublje od 1,25 m odnosno 1,75 m budu zagrađene za siguran za rad. Tako da proizvodi nose oznaku kvalitete i sigurnosti GS, TUV i DIN EN ISO 9001.

Sigurnost pored jame

Kako o sigurnosti u jami tako i pored jame zagradni sistem mora osigurati, poglavito u gradskim središtima, stabilnost tla zbog objekata koji se nalaze u blizini iskopa ili jako prometnih ulica. Kod tako velikog dodatnog opterećenja zagradni sistem mora osigurati svu sigurnost za ljudstvo i objekte oko iskopa.

Velike zagradne površine

Velike zagradne površine, brza montaža i demontaža odlikuju zagradne sisteme, te ih čine optimalnim rješenjem prilikom svakog iskopa. Zagradni sistemi omogućavaju siguran rad na dubini do 10 m te širini do 12 m. U osnovi zagradni sistemi se sastoje od 2 zagradne ploče i 2 elementa za razupiranje. Tako odabiremo sistem koji ćemo koristiti. Vrsta tla: dopušteno opterećenje ploče. Dubina jame: izbor zagradnog sistema Ovisno o dubini iskopa u ponudi imamo nekoliko zagradnih sistema koje možemo koristiti na dubinama od 2 m pa sve do 10 m.

Zamjenske ploče i šperploče

</section id="zamjenske">

Nudimo sve zamjenske ploče za katne i stropne oplate u F/F ili Long Life verziji kao i zamjenske špere za skelu. Nudimo također veliki izbor šperploča.

Prodaja oplatnog pribora

Prodaja kopči za oplate sljedećih tipova:

  • BAUMANN
  • DOKA
  • PERI
  • NOE
  • MEVA
  • HÜNEBACK
  • PASCHAL
  • HÄGELE
  • ALSINA ALISPLY