Fasadne skele

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nudimo dva tipa fasadne skele:

FRAMESCAFF

FRAMESCAFF skela kompatibilan je s drugim, uobičajenim fasadnim sistemima skela na tržištu (Layher) sa svojom standardnom širinom od 0,73 m i raspoloživim dužinam 1,57 m / 2,07 m / 2,57 m i 3,07 m.

Neki od značajki FRAMESCAFF skele:

Praktična i laka montaža

Montaža se izvodi gotovo u potpunosti bez potrebe za alatom. Nakon poravnanja podnožja (prvog reda skele), sljedeći koraci mogu slijediti samo jedau propisanu metodu montiranja skele. Skela automatski ima okomito poravnanje.

Mala masa

FRAMESCAFF je među najlakšim fasadnim sustavima. Ovo je sjajna prednost ne samo tijekom montaže i demontaže, već i u pogledu transporta i skladištenja.

Standardiziranost

Fasadne skele FRAMESCAFF temelji se na poznatoj "07-length" obitelji skela dimenzija (1,57 m. - 2,07 m. - 2,57 m. i 3,07 m.). Standardna visina okvira je 2,00 m ili 1,00 m. Štitnici su dostupni u dužinam od 3,07 m. Uz to, scafom-rux nudi široku paletu ostalih sastavnih dijelove koji se mogu lako kombinirati jedan s drugim.

Velika stabilnost

Velika stabilnost fasadnog sustava svodi se na minimalni broj potrebnih mjesta za sidrenje (vezivanje).

Neograničene mogućnosti

Mali broj potrebnih osnovnih dijelova nadoknađuje se brojem inteligentnog i praktičnog pribora. To znači da se FRAMESCAFF može vrlo fleksibilno implementirati u bilo kojem području primjene.

Prednosti skladištenja i transporta

Prednost FRAMESCAFF-a postaje vidljiva u smislu skladištenja i transport: mala težina, optimalna sklopljivost materijala.

SUPER RUX

Neki od značajki SUPER RUX skele:

Logičke metriske modularne dimenzije

Jedan metar je jedan metar! Zvuči logično. I jednostavno je izračunati. Zato su dužine i visine našie skele slične metričkim dimenzijama. Brzo možete sastaviti skela dužine do 4 metra sa samo nekoliko sastavnih dijelova. Sve dužine veće od 1,00 m mogu se kombinirati sa svim ostalim dužinama. Standardna visina okvira (rama) je 2,00 m.

Fleksibilni modularni sustav

Bez obzira na zahtjevnot zadatka koji je pred vama, skelu može se sastaviti sa samo a nekoliko sastavnih dijelova. Zahvaljujući izvrsnim statičkim svojstvima i sveobuhvatnoj ponudi posebnih dijelova i pribora, ne morate se mučite s bilo kojim dugotrajnim vijčanim spojevima.

Jednostavna montaža

Sve važne veze od okomitih okvira(ramova) i podnica do dijagonale i ograda ne sadrže vijke i klinove. Kod montiranja koristimo "enforced, self-aligning assembly process". To znaci da jednostavno morate izravnati najnižu razinu skele, kad ste to napravili tada možete biti sigurni da će se svi drugi elementi automatski poravnati, tako da će skela biti apsolutno okomita jer je nije moguće na bilo koji drugi način montirati. To čini rad bržim i sprječava bilo kakve pogreške u montiranju!

Optimalna masa

Mala težina jedno je od najznačajnijih obilježja fasadne skele RUX SUPER 65/100 scaff olding. Ovaj sustav odlikuje se izvrsnom ergonomijom i jedna je od najlakših fasadnih skela na tržištu. Postao je još lakši zahvaljujući novom ULTRA okviru. Ovaj okvir može sve što i klasični, ali je znatno lakši zahvaljujući posebnom čeliku koji se koristi za izradu.

Nudimo sve ateste i certifikate, uputstvo za rukovanje sa skelama. Osim toga pravimo projekte skela.

Preuzmite naše materijale u pdf formatu: